Sonos aanbieding

Sonos Playbar of Sonos Playbase?

U overweegt om een Sonos Playbar of Sonos Playbase te kopen of u bent op zoek naar een andere interessante Sonos aanbieding? Wij geven u graag advies bij het kiezen voor één van de deze twee geweldige Sonos speakers.

Tegenwoordig beschikt bijna iedereen wel over een moderne platte televisie. Deze televisies beschikken over een geweldige beeldkwaliteit. Helaas laat het geluid vaak wat te wensen over. Toch is daar een oplossing voor. Door een Sonos systeem aan te schaffen kun je jouw geluid helemaal afstemmen op jouw moderne televisie en kun je genieten van een geweldige ervaring.

Om deze ervaring te kunnen creëren heb je de keus uit een Sonos Playbar of Sonos Playbase. Maar welke Sonos moet ik kiezen? Is een Sonos Playbar beter? Of is een Sonos Playbase beter? Het zijn allemaal vragen die we in onderstaand artikel voor je zullen beantwoorden.

Sonos PLAYBAR zorgt voor beter geluid!

Tegenwoordig zijn de nieuwe televisies een lust voor het oog. Het beeld is scherp en het lijkt zelfs alsof je in de film of het programma zit wat je kijkt. Het enige minpuntje aan deze moderne tv’s is dat het geluid niet te vergelijken is met het geluid van oude televisies. De televisie van vroeger had een beter geluid en dit is jammer als je het vergelijkt met de beeldkwaliteit van tegenwoordig.

Je zou toch verwachten dat de beeldkwaliteit zou worden geëvenaard. De reden van deze beperkte audiokwaliteit is dat de capaciteit bij moderne platte tv’s miner is. Dit is natuurlijk jammer omdat het visuele natuurlijk geweldig is, maar je wilt natuurlijk ook genieten van goed geluid. Toch is daar een oplossing voor. De Sonos PLAYBAR maakt een einde aan het fletse geluid. Tijd dus om jouw moderne tv van een Sonos PLAYBAR te voorzien.

Als je geïnteresseerd bent in deze Playbar, (wie zou dat niet zijn?) Kun je deze vinden op de website van bol.com hier.

Negen ingebouwde speakers!

De Sonos Playbar beschikt over maar liefst negen ingebouwde speakers. Dit zorgt ervoor dat je kunt genieten van:

  • Een helder en krachtig geluid.
  • Tevens kun je ook genieten van een breed audio spectrum.
  • Jouw film beleving wordt verbeterd
  • Je krijgt het geluid dat bij jouw moderne tv past.

 

Sonos-Playbar

Eenvoudig om te installeren!

Hoe werkt Sonos? De Playbar van Sonos is erg makkelijk in gebruik. Je kunt hem eenvoudig plaatsen en hij maakt via een optische kabel verbinding met je t.v. Daarnaast kun je hem ook via WiFi verbinden, dit gaat heel eenvoudig met de Sonos-app. Het is dus niet moeilijk om deze Soundbar te installeren en dat maakt het tot een apparaat dat handig is in gebruik. Het is ook mogelijk om de Playbar van Sonos door middel van een beugel aan de muur te monteren.

Combineer Sonos systemen

Het is erg makkelijk om de Sonos Playbar uit te breiden. Je kunt daarmee jouw ervaring naar een nog hoger niveau tillen. Je kunt diverse producten van Sonos aan de Playbar koppelen. Hiermee creëer je jouw ultieme geluidservaring. Kortom dit systeem laat je niet in de steek en is veelzijdig. De Sonos Playbar is dus een must have om jouw film ervaring compleet te maken in combinatie met die geweldige tv.

 

Onze tip!

De Sonos Playbar zorgt ervoor dat je niet langer naar een matig geluid van je tv hoeft te luisteren maar kan genieten van ultieme geluidskwaliteit. Deze soundbar kan je makkelijk onder je tv plaatsen en in een handomdraai draadloos verbinden op je thuisnetwerk.

Prijs: : 739,- 709,-

 

Sonos PLAYBASE

Met de Sonos PLAYBASE krijg je alle geluidskwaliteit die je maar wenst. Het is de must have op het gebied van multimedia-audio. Het is een multifunctioneel systeem waar je echt alles mee kan. Je kunt hem bedienen met de app of gebruiken als stand-alone speaker. Het voordeel van de Playbase is dat hij fungeert als standaard voor je tv. Hij is dus ook nog eens functioneel en stijlvol.

Eenvoudig systeem!

De Sonos PLAYBASE is zeer gemakkelijk te installeren en je kunt hem net als andere Sonos systemen bedienen met de Sonos-app. Deze app is heel gemakkelijk te downloaden en te installeren op je smartphone, tablet of computer. Je kunt met deze app alle devices van Sonos bedienen. De Sonos PLAYBASE versterkt iedere ervaring op het gebied van geluid.

Of je nu een film of een tv-programma kijkt. Dit systeem zorgt ervoor dat jij elke avond kunt genieten van een overweldigende kijkervaring. Je kunt meer uit jouw Sonos PLAYBASE halen door diverse Sonos-speakers aan het systeem te koppelen. Dit zorgt voor een fantastische ervaring waar je niet snel nee tegen zult zeggen. Wat je keuze ook zal zijn met de Sonos PLAYBASE haal je er alles uit.

Als je meer over wilt weten, kun je deze Playbase hier op bol.com vinden.

Sonos Playbase

Verschil tussen playbase en playbar

Eigenlijk verschilt de Sonos PLAYBAR niet zoveel met de Sonos PLAYBASE. Toch zijn er wel wat verschillen zoals:

  • De Sonos PLAYBAR kun je ophangen.
  • PLAYBASE fungeert als een stijlvolle standaard.
  • PLAYBASE kan als stand-alone speaker worden gebruikt.

 

Aanrader!

De geheel nieuwe Sonos Playbase geeft al je films, tv-programma's, sport en games een geweldig geluid van bioscoopkwaliteit. Ook kan hij je favoriete muziek draadloos streamen.

Prijs: : 729,- 679,-

Aanbiedingen Sonos

Op deze website vindt je de beste Sonos aanbiedingen. Je kunt deze heel gemakkelijk vergelijken met andere online winkels. Je wordt via deze website doorverwezen naar de website van de verkoper. Zo mis je dus geen enkele actie of aanbieding als het om jouw Sonos systeem gaat. Het mooie aan dit systeem is dat je het heel makkelijk kunt uitbreiden. Wat je keuze ook is, een Sonos Playbar aanbieding of Sonos Playbase aanbieding , je zult er zeker geen spijt van krijgen!

Bekijk alle Sonos aanbiedingen bij bol.com
Bekijk alle Sonos aanbiedingen bij Mediamarkt

 

SONOS AANBIEDINGEN

U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor uw favoriete Sonos. Daarom hebben wij de beste Sonos aanbiedingen van Bol.com voor u op een rijtje gezet.

Auteur

davyvandersteijn@gmail.com

Meer artikelen

Geef een reactie

Naam

Email

Titel

Schrijf bericht