Sonos Connect aanbieding

Pak de beste korting met een Sonos Connect aanbieding.

De aankoopprijs van een complete Sonos set kan behoorlijk snel hoog oplopen. Wij raden u daarom aan om op een Sonos aanbieding of Sonos pakket aanbieding te letten. De kortingen, acties en beste aanbiedingen komen alleen van de bekendste Nederlandse webwinkels.

 

Bekijk direct alle Sonos Connect aanbiedingen bij onderstaande aanbieders:

Sonos Connect aanbiedingen bij bol.com
Sonos Connect aanbiedingen bij Coolblue
Sonos Connect aanbiedingen bij Mediamarkt
Sonos Connect aanbiedingen bij Amazon

 

Sonos Connect aanbieding – zorgt voor eenheid huis

Met de Sonos Connect kun je jouw favoriete muziek afspelen via de geluidsinstallaties die je al hebt. Je kunt de Connect gebruiken om jouw huidige geluidsinstallaties te koppelen aan elkaar en muziek te streamen. De stereo die je al jaren hebt, verander je in een mum van tijd in een onderdeel van jouw Sonos netwerk. Niet op alle geluidsinstallaties die je al hebt kun je muziek streamen, maar dat kan na het aansluiten van de Connect wel. Je kunt gemakkelijk zorgen voor eenheid in het hele huis als het gaat om de aansluiting van muziek.

De Sonos Connect is één van de allereerste producten die Sonos op de markt heeft gebracht. De Connect heeft nog steeds dezelfde werking als toen, je kunt jouw huidige geluidsinstallatie gebruiken om te streamen en muziek af te spelen. Later is Sonos gekomen met meerdere speakers die je nu ook op de Connect kunt aansluiten.

 

Bekijk nu de beste Sonos Connect aanbieding

 

Sonos Connect : de voordelen

  • Zeer eenvoudig te installeren
  • Betrouwbare draadloze verbinding
  • Volumeregeling voor elke ruimte apart te regelen
  • Subwooferuitgang voorzien van crossover
  • Sonos App
sonos connect aanbieding

Je kunt jouw oude stereo gewoon blijven gebruiken

Het is niet nodig om een nieuwe stereo te kopen of een plantenspeler weg te doen. Met de Connect kun je gemakkelijk alle apparaten aan elkaar koppelen en eenheid vormen in huis. Door de vele opties kun je zowel analoge als digitale apparaten aansluiten op de Connect. De Connect werkt via Wifi waardoor de muziek nooit zal stoppen. Als je gebeld wordt dan zal de muziek gewoon door spelen en kun jij gewoon rustig bellen. Wanneer een systeem via Bluetooth werkt, kan iedereen meeluisteren wanneer je aan het bellen bent, dat is natuurlijk niet fijn. Doordat de Connect via Wifi werkt kun je apparaten overal in huis koppelen aan de Connect. Vervolgens heb je alle mogelijkheden bij elkaar via de app van Sonos. De Connect zorgt absoluut voor eenheid in huis op het gebied van muziek. Je hoeft jouw oude stereo dus niet in te ruilen voor een nieuwe speaker maar door middel van de Connect kun je gewoon gebruik maken van de stereo. Het voordeel van Sonos is dat je onbeperkt toegang hebt tot meer dan 60 streamingsdiensten, zo is altijd het liedje wat jij wilt wel te vinden. Bij een oude stereo kun je naast radio alleen gebruik maken van CD’s, een grote uitbreiding aan muziek dus.

 

Sonos Connect installeren is een eitje

Het installeren van de Sonos Connect is een eitje, iedereen kan het doen. Je hoeft namelijk alleen maar de versterkte geluidinstallatie te koppelen aan de Connect. Dit doe je door middel van de analoge of digitale uitgangen in het apparaat. Als je de geluidsinstallatie hebt ingeplugd en de Connect verbonden hebt met jouw Wifi-netwerk dan kun je meteen beginnen. Doordat je de Connect koppelt aan Wifi kun je de geluidinstallaties gewoon bedienen vanuit de Sonos app. Na de installaties kun je gebruik maken van al je favoriete muziek. Sonos heeft toegang tot alle muziek die je je maar kunt bedenken. Je kunt kiezen voor streamingsdiensten, radiostations of on demand opties. Door de oneindige keuze van Sonos kun je elk liedje dat je maar wilt vinden en afspelen. Door de constante verbeteringen als het gaat om de software van Sonos Connect merk je dat er nooit problemen zullen ontstaan. De updates worden gedaan wanneer de Sonos niet gebruikt wordt en je hebt daar dus helemaal geen last van.

 

Alle muziek bepalen vanuit de app

Doordat je jouw geluidsinstallatie hebt gekoppeld aan het Sonos netwerk met de Connect, kun je nu alle muziek bijhouden vanuit de app. In de Sonos app kun je alle speakers en installaties bekijken en de muziek afspelen waar en wanneer je wilt. In de app kun je zien welke installaties er aangesloten zijn op het netwerk en kun je per installatie kiezen welke muziek er moet worden afgespeeld. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om door het gehele huis dezelfde muziek af te spelen. De app zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot de speakers en installaties waar je ook bent in huis. Ook kun je via de app de bas en treble aanpassen, dit kun je per kamer laten verschillen maar je kunt ook voor het hele huis dezelfde instellingen gebruiken. Zo kun je er dus met één klik op de knop voor zorgen dat er in de badkamer Jazz muziek klinkt en in de woonkamer Klassiek.
De app kun je installeren op jouw telefoon dit kan bij zowel Apple als Android maar je kunt de app ook op jouw computer installeren. Zo kun je in één klik vanaf jouw computer een ander liedje opzetten of de instellingen veranderen.

 

Oneindige mogelijkheden door middel van een AUX kabel

Naast het installeren en inpluggen van geluidsinstallaties kun je ook gebruik maken van een AUX kabel. De AUX aansluiting in de Connect zorgt ervoor dat ook anderen gebruik kunnen maken van het Sonos systeem. Een AUX kabel kun je aansluiten op vrijwel ieder apparaat: plantenspeler, telefoon, tablet of laptop. Je kunt zo gebruik maken van de muziek op dat apparaat en je kunt via de app gewoon verbinding maken met het Sonos netwerk. Naast de standaard audio-uitgangen van de Connect kun je dus ook gebruik maken van de AUX-uitgang om zo nog meer mogelijkheden te creëren.

 

 

Ook op deze Sonos kun je besparen

De afgelopen dagen hebben bezoekers van Sonosaanbieding.com behoorlijk bespaard bij Sonos met verschillende kortingen en acties. Daarnaast bevelen wij de aanbieding Sonos One en de Sonos Sub aanbieding aan aan!