Sonos Boost aanbieding

Ontvang de hoogste korting met een Sonos Boost aanbieding.

De aanschafprijs van een Sonos setje kan behoorlijk hoog oplopen. Wij raden u daarom aan om altijd naar een Sonos Play 1 aanbieding te zoeken. De kortingen, acties en aanbiedingen komen van de bekendste Nederlandse webshops.

 

Bekijk direct alle Sonos Boost aanbiedingen bij onderstaande aanbieders:

Sonos Boost aanbiedingen bij bol.com
Sonos Boost aanbiedingen bij Coolblue
Sonos Boost aanbiedingen bij Mediamarkt
Sonos Boost aanbiedingen bij Amazon

 

Sonos Boost aanbieding – nooit meer een haperend netwerk

Als je lekker muziek luistert wil je natuurlijk geen haperend netwerk, de Sonos Boost zorgt daarvoor. De Boost zorgt ervoor dat jouw Sonos-netwerk vanaf nu stabiel is. Vaak wordt een signaal verstoort door muren, plafonds of andere obstakels. Als je beneden en boven een Sonossysteem hebt dan wil je natuurlijk dat dit allemaal goed loopt zonder haperingen. Met de toevoeging van de Boost zorg je ervoor dat jouw Sonos netwerk sterker is en dat je dus zonder haperingen naar muziek kunt luisteren. Het is belangrijk om te vermelden dat de Boost zelf geen speaker is, de Boost zorgt er alleen voor dat het netwerk versterkt wordt waardoor Sonos speakers betere kwaliteit muziek kunnen afspelen zonder haperingen of onderbrekingen.

 

Bekijk nu de beste Sonos Boost aanbieding

 

Sonos Boost : de voordelen

  • Zeer betrouwbaar
  • Uitgewerkt tot in de kleinste details
  • Dekkingsgebied van je Sonos wordt vergroot
  • Draadloze prestaties van hoog niveau
  • Eenvoudig te installeren
sonos boost aanbieding

De Boost combineren met andere Sonos apparaten

Een Sonos Boost kun je natuurlijk niet op zichzelf gebruiken. Je kunt de Boost gebruiken om de Sonos speakers die jij hebt goed met elkaar te laten koppelen. Niet iedere Sonos speaker staat in dezelfde ruimte en dat zorgt ervoor dat je kans hebt dat het WiFi-netwerk niet sterk genoeg is. De Sonos Boost zorgt ervoor dat jij in ieder kamer goed netwerk hebt voor jouw Sonos speaker. Je kunt natuurlijk beginnen met één Sonos speaker en steeds uitbreiden. Als je uiteindelijk gebruik maakt van meerdere speakers door het hele huis dan is het aan te raden om een Boost aan te schaffen. Wanneer je gebruik maakt van meerdere speakers kun je in ieder kamer een ander liedje afspelen maar je kunt ook overal hetzelfde liedje laten afspelen. Je kunt oneindig combineren met verschillende Sonos speakers en de Boost. Zo kan iedereen een geheel eigen Sonos ervaring hebben.

 

De installatie is eenvoudig voor iedereen

Bij veel gadgets heb je al snel problemen met het installeren maar dat geldt niet voor de Boost. Je kunt de Boost namelijk zeer gemakkelijk installeren in ieder WiFi-netwerk. Voor de installatie heb je een ethernetkabel nog die verbinding maakt met het WiFi-netwerk en na het verbinden via deze kabel is de Boost klaar om gebruikt te worden. Naast de ethernetkabel heb je ook stroom nodig op de plek van de Boost. Je moet goed nagaan waar je de Boost wilt hangen of neerzetten want daar moet wel een stopcontact aanwezig zijn. De installatie spreekt voor zich er wordt namelijk ook een duidelijk handleiding meegestuurd met de netwerk versterker.
De netwerkversterker neemt niet veel ruimte in met zijn 11 x 11 x 3 centimeter. De Boost kun je dus op verschillende plekken installeren zonder dat je er last van hebt. Ook is het gewicht van de Boost zeer aantrekkelijk maar 0.19 kilo dus je kunt hem gemakkelijk ergens ophangen zonder dat de muur een zware last hoeft te dragen. Door de compacte afmetingen kan de Boost dus makkelijk zijn werk doen buiten het zicht.

 

Alles onder controle met één app

Het grote voordeel van een Sonos installatie is natuurlijk dat je alles in één app kunt controleren. Je kunt per kamer bepalen welk lied je afspeelt wilt hebben en hoe je de installeren van de speaker wilt hebben. Door de toevoeging van de Sonos Boost geef je jouw Sonos ervaring een letterlijke boost. Door de versterking van het netwerk wordt de kwaliteit van de muziek in iedere kamer beter. Ook al is de WiFi in deze kamer niet heel goed, door de Boost krijgt de Sonos speaker een beter netwerk en dus een betere kwaliteit aan muziek. De Boost heeft zo’n sterke verbinding dat je niet eens binnen het bereik van het draadloze netwerk hoeft te zijn om verbinding te kunnen maken met het Sonos netwerk. Je kunt dus vanaf een andere plek via de app verbinding maken met het netwerk en de speakers bestuderen.

 

Goede kwaliteit muziek in iedere kamer

De Sonos boost heeft maar liefst drie interne antennes, deze antennes zorgen ervoor dat je overal goede kwaliteit muziek kunt ontvangen. De antennes zorgen ervoor dat het signaal alle richtingen op wordt verzonden en dus dat je overal goed bereik hebt. Door de verbetering van de kwaliteit van het netwerk, zullen de Sonos geluidsinstallaties beter werken. Met de installaties van de netwerkversterker ben je gegarandeerd van beter muziekkwaliteit overal in huis. Je bent ervan verzekerd dat er vanaf dit moment geen haperingen of onderbrekingen zullen voorkomen tijdens het luisteren van muziek via jouw Sonos apparaat. De Boost werkt ook goed in huizen waar vaak problemen zijn met de Wifi. Een huis met meerdere etages heeft vaak last dat er op de bovenste etages geen goed bereik meer is. Als je een Sonos speaker op de bovenste etage wilt hebben die goed functioneert is het aan te raden een Boost te gebruiken. Door het gebruik van de Boost wordt het netwerk extra versterkt en kun je gemakkelijk overal in huis (ook op zolder) muziek luisteren van goede kwaliteit.

 

 

Ook op deze Sonos kun je besparen

De afgelopen dagen hebben bezoekers van Sonosaanbieding.com flink bespaard bij Sonos met verschillende acties en kortingen. Daarnaast bevelen wij de Sonos AMP aanbieding, de Sonos Connect aanbieding en de Sonos Playbar aanbieding bij u aan!