Sonos Play 5 aanbieding

Pak de hoogste korting met een actuele Sonos Play 5 aanbieding.

De aanschafprijs van Sonos apparatuur kan behoorlijk snel oplopen. Wij raden u daarom aan om altijd naar een Sonos Play 5 aanbieding te kijken voor u daadwerkelijk het apparaat aanschaft. De kortingen, acties en aanbiedingen zijn alleen afkomstig van de bekendste Nederlandse webwinkels. De Play 5 is een veelzijdige speaker die qua design perfect past in ieder interieur. Benieuwd naar de voordelen van deze speaker en een review? Lees dan snel verder:

 

Bekijk de beste Sonos Play 5 aanbiedingen van dit moment:

Sonos Play 5 aanbiedingen bij bol.com
Sonos Play 5 aanbiedingen bij Coolblue
Sonos Play 5 aanbiedingen bij Mediamarkt
Sonos Play 5 aanbiedingen bij Amazon

 

Sonos Play 5 aanbieding – Een krachtige speaker met een vol geluid

De Sonos Play 5 is de grootste speaker uit de Play-serie van Sonos. Het apparaat mag dan niet zo handzaam zijn als zijn voorgangers, maar heeft dat ingeruild voor een krachtiger en voller geluid die de hele ruimte kan vullen. De Sonos Play 5 heeft onder meer een robuuste bas en beschikt over maar liefst vijf digitale speakers, die allemaal onafhankelijk ingesteld kunnen worden. Dit zorgt voor het beste geluid: krachtig, dynamisch en loepzuiver. Het zal je ervaring van het luisteren naar muziek of het kijken naar een film nooit meer hetzelfde maken.

 

Bekijk nu de beste Sonos Play 5 aanbieding

 

Sonos Play 5 : de voordelen

Veel gebruikers van de speaker zijn erg positief over het product. Hieronder zijn de
belangrijkste punten waar de gebruikers erg tevreden over zijn, opgesomd:

 • Geschikt voor elke woonruimte
 • De speaker kun je op twee manieren neerzetten
 • Compact en sterk
 • Voorzien van drie ingebouwde luidsprekers
 • Aangestuurd door drie digitale versterkers
 • Beleef een krachtig en detailrijk geluid
 • Bestendig tegen vocht
 • Verbinding via zowel kabel en WiFi mogelijk
 • Bediening middels aanraking (touchbediening)
 • Compatibel met AirPlay 2
sonos play 5 aanbieding

 

Voor ieder apparaat

De Sonos Play 5 is een speaker die op ieder apparaat met wi-fi aangesloten kan worden. Daarnaast bevat de Sonos Play 5 ook een lijningang waarmee alle apparaten handmatig verbonden kunnen worden. De speaker bevat geen bluetooth verbinding, maar heeft die ook niet nodig.

Door de vele andere mogelijkheden kan de Sonos Play 5 op bijna iedere andere manier via wi-fi muziek en geluiden afspelen. De speaker is dan wel groter dan de andere speakers uit de Play serie, maar kan ook op zijn kant gezet worden om beter en onopvallend in de ruimte te passen.

Productspecificaties Sonos Play 5?

De afmetingen van de speaker zijn 203 bij 364 bij 154 millimeter. Het gewicht van de speaker is 6.36 kilogram. De speaker is beschikbaar in twee verschillende kleuren namelijk: zwart met een matte afwerking en wit met een matte afwerking. Qua design is de speaker erg modern en luxe.

Sonos Play 5 review

Veel gebruikers zijn erg tevreden over het design van de speaker, het apparaat ziet er
namelijk erg modern en luxe uit. Daarnaast spreekt de mogelijkheid om te kunnen kiezen
tussen twee kleuren veel gebruikers aan. Ook het feit dat de speaker op twee
verschillende manieren geplaatst kan worden, vind men erg fijn.

Daarnaast is het geluid van de speaker erg krachtig mede door de aanwezigheid van 6 drivers en een subwoofer. Een ander punt waar gebruikers veel waarde aan hechten is de mogelijkheid om de speaker ook te kunnen gebruiken in bijvoorbeeld de badkamer. Het apparaat is namelijk bestendig tegen vocht.

Optimaal geluid

De Sonos Play 5 is van alle speakers uit de Play serie degene met verreweg het beste geluid. De speaker bezit over vijf interne amps, ieder met hun eigen functie om ervoor te zorgen dat de verschillende tonen binnen het geluid optimaal tot hun recht komen. Met hulp van de touchbesturing kun je zelf het geluid naar jouw eigen wens instellen. Maar je kunt ook gebruik maken van de Sonos app, die automatisch het geluid kan instellen naar de beste kwaliteit voor de muziek, serie of film. Het zorgt uiteindelijk voor de beste ervaring in jouw eigen woonkamer.

De Sonos Play 5 is kortom de beste speaker om in huis te halen voor de ultieme geluidservaring. Het beschikt over zowel de kracht als de subtiliteit om voor een atmosferisch geluid te zorgen van de hoogste kwaliteit. Je zult daarna nooit meer een andere speaker willen.

Verschil Sonos Play 3 en Sonos Play 5

Twijfel je of je een sonos Play 3 of 5 wil aanschaffen? De twee speakers verschillen op
meerdere punten van elkaar. De Sonos Play 5 is:

 • Aanzienlijk goedkoper dan de Sonos Play 3
 • Heeft meer drivers en een subwoofer waardoor de geluidskwaliteit beter is
  Een AUX invoer waardoor het mogelijk is om andere apparaten aan te kunnen sluiten aan
  de speaker
 • Compatibel met AirPlay

 

Het bedrijf Sonos

Steeds meer huizen in nederland zijn voorzien van een of meer apparaten van het welbekende merk Sonos. De van oorsprong Amerikaanse organisatie is opgericht door drie mannen genaamd Trung Mai, Craig Shelburne en Tom Cullen. De visie van de drie heren was het op de markt brengen van speakers en streamers waardoor gebruikers hun gehele huis kunnen voorzien van muziek.

Het apparaat Sonos Play 5 past helemaal binnen de visie van het bedrijf Sonos Inc. Het apparaat is modern en kan in elke kamer geplaatst worden. Daarnaast kan het apparaat verbonden worden met andere apparaten van Sonos om daadwerkelijk het gehele huis te kunnen voorzien van muziek.

Waar kan ik de Sonos Play 5 kopen?

Wanneer je van plan bent om een Sonos apparaat te kopen kan je dit op verschillende
manieren doen. Zowel online als offline zijn er meerdere aanbieders. Bekende offline
winkels met Sonos in het assortiment zijn Mediamarkt en BCC. Online kun je bijvoorbeeld ook terecht bij bol.com of Coolblue.

Conclusie

Veel gebruikers zijn positief over de speaker genaamd Sonos Play 5. Belangrijke punten
waar de gebruikers enthousiast over zijn, zijn: de geluidskwaliteit, de vochtbestendigheid
en het design. Geïnteresseerd in de veelzijdige speaker? Zowel offline als online zijn er

verschillende mogelijkheden om het product aan te schaffen. Tip: Vergeet niet te checken
of er lopende aanbiedingen zijn, zodat je zeker niet te veel betaalt.

 

 

Kan ik besparen met een Sonos aanbieding?

De afgelopen dagen hebben bezoekers van Sonosaanbieding.com behoorlijk bespaard bij Sonos met verschillende deals, acties en kortingen. Daarnaast bevelen wij de Sonos Play 3 aanbieding, Sonos pakket aanbieding en Sonos Sub aan!