Sonos Play 1 aanbieding

Vind de beste Sonos Play 1 aanbieding online

De aankoopprijs van een Sonos kan behoorlijk snel oplopen. Wij raden u daarom aan om op een Sonos Play 1 aanbieding of Sonos pakket aanbieding te letten. De kortingen, acties en aanbiedingen komen alleen van de bekendste Nederlandse webshops.

 

Bekijk de beste Sonos Play 1 aanbiedingen van dit moment:

Sonos Play 1 aanbiedingen bij bol.com
Sonos Play 1 aanbiedingen bij Coolblue
Sonos Play 1 aanbiedingen bij Mediamarkt

 

Sonos Play 1 aanbieding – Een compacte en elegante draagbare speaker

De Sonos Play 1 is een compacte en elegante draagbare speaker waardoor je overal jouw favoriete muziek kunt aanzetten in optimale geluidskwaliteit. Het is de originele smart speaker die met hulp van de ingebouwde technologie met gemak op afstand bediend kan worden. Sinds de Sonos Play 1 in 2013 verscheen, heeft bijna ieder bedrijf dat zich specialiseert in technologie wel een soortgelijke speaker geprobeerd uit te brengen. Maar de Sonos Play 1 onderscheidt zich door zijn simpelheid en het haast universele design waardoor de speaker bijna naadloos past binnen iedere omgeving. De Sonos Play 1 behoudt na al die jaren nog steeds een charme die uniek aan de draagbare speaker is.

De Sonos Play 1 wordt sinds oktober 2019 niet meer verkocht. Een prima alternatief is: Sonos Play 5

 

Bekijk nu beste Sonos Play 1 aanbieding

Sonos Play 1 : de voordelen

  • Compact ontwerp
  • Geweldig HiFi-geluid, dit geluid hoorde je niet eerder uit een luidspreker komen
  • Luister en gehoor: voorzien van speciale drivers en versterkers die zorgen voor een zeer krachtige weergave van het geluid
  • Glasheldere weergave zorgt voor een zuiver HiFi-geluid
  • Eenvoudig uitbreidbaar
  • Beleef de ultime ervaring door de verschillende Sonos apparaten met elkaar te verbinden

 

“De Sonos Play 1 is een compacte draadloze luidspreker waarmee je op elke plek in huis geniet van je favoriete muziek in hoge kwaliteit”. Aldus een van onze teveden bezoekers.

Sonos Play 1 aanbieding

Optimale kwaliteit binnen handbereik

De Sonos Play 1 bezit als draagbare speaker over een zeer goede geluidskwaliteit die gemakkelijk op meerdere diensten valt aan te sluiten. Naast muziek afspelen via jouw eigen digitale computerverbinding kun je ook gebruik maken van verschillende streamingsdiensten zoals Spotify en Google Play Music om jouw favoriete nummers in hoge kwaliteit te beluisteren. Deze kunnen allemaal snel op de speaker aangesloten worden via de Sonos Controller app. Een van de weinige verbindingen die de Sonos Play 1 niet heeft, is bluetooth. Maar met alle andere mogelijkheden wordt dit nauwelijks gemist.

Nog steeds simpel en modern

Het ontwerp van de Sonos Play 1 is, ondanks dat het apparaat al een aantal jaar uit is, nog steeds simpel en strak en past binnen haast iedere moderne omgeving. Dit komt met name doordat de speaker maar uit een aantal elementen bestaat, de makkelijk de tand des tijds kunnen doorstaan en niet snel uit de mode zullen raken. Met name de stalen grill die het omhulsel van de speaker vormt is van een nuttig en strak ontwerp die al jaren de basis is voor de ontwerpen van speakers van andere bedrijven. Over die periode zijn er vele verschillende soorten speakers op de markt gekomen. Maar de Sonos Play 1 heeft in al die tijd zijn permanente plek weten te bemachtigen in de harten van consumenten. Niet alleen omdat het design inmiddels niet meer weg te denken valt, maar ook omdat omdat het na al die jaren nog steeds een hoog kwaliteitsstempel behoudt.

Sonos tips

Hoe werkt Sonos Play 1

Kan ik besparen met een Sonos aanbieding?

De afgelopen dagen hebben bezoekers van Sonosaanbieding.com behoorlijk bespaard bij Sonos met verschillende deals en kortingen. Daarnaast bevelen wij u de Sonos One aanbieding, Sonos One SL aanbieding en de Sonos Sub aanbieding aan!