Image Image Image Image Image Image Image Image Image

SONOS PLAY 1 aanbieding

Play 1-zwart

De SONOS PLAY 1 is een compacte draadloze speaker van top kwaliteit. Uit deze speaker komt een glashelder geluid. U kunt al uw muziek gemakkelijk vanaf u mobiele telefoon naar dit apparaat sturen. Hiervoor hoeft u alleen maar de SONOS app te installeren op uw smartphone. U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor uw SONOS. Daarom hebben wij de beste SONOS play 1 aanbiedingen voor u op een rijtje gezet. U vindt hier altijd de beste SONOS play 1 aanbieding.

Sonos Play 3 | Sonos Play 5 | Sonos Playbase

WinkelProductPrijsAanbiedingen
bol-sonosaanbiedingSonos play 1€199Bekijk aanbiedingen
bcc-logoSonos play 1€199Bekijk aanbiedingen
coolblue-logoSonos play 1€209Bekijk aanbiedingen

SONOS PLAY 1 prijs en aanbiedingen

De adviesprijs van de SONOS PLAY 1 ligt op €229. Deze SONOS weegt 1.85kg, is 16 cm hoog en is daarmee de lichtste en kleinste speaker uit de SONOS lijn. Deze speaker komt het beste tot zijn recht in de wat kleinere ruimtes. Daarnaast is hij ook waterdicht waardoor de SONOS PLAY 1 ook ideaal is voor in de badkamer of in de keuken. De SONOS PLAY 1 is beschikbaar in de kleuren wit en zwart. Deze speaker is verkrijgbaar via verschillende aanbieders. Wij hebben de aanbiedingen van de bekende aanbieders voor u verzameld.

Play 1-Wit

Makkelijk te bedienen

Alle SONOS speakers zijn zeer gemakkelijk te bedienen doormiddel van de knoppen bovenop het apparaat en via de applicatie voor uw smartphone. U kunt uw eigen muziek afspelen maar ook muziek van andere apps zoals bijvoorbeeld Spotify.

Bekijk alle SONOS aanbiedingen.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial