Hoe werkt Sonos Play 1

De Sonos Play 1 is een draadloze speaker welke is voorzien van een compact formaat. De Sonos Play 1 laat een diep en glashelder geluid horen. Je kunt de Sonos Play 1 aansluiten op het draadloze sonos netwerk. Vanaf een handige Sonos applicatie kan je jouw muziek makkelijk streamen. Het is een geweldige speaker die meer kan dan je denkt. Maar hoe werkt Sonos? In onderstaand artikel geven wij je antwoord op de vraag: “ hoe werkt de Sonos Play 1”?

Hoe werkt Sonos Play 1?

We hebben je al kort wat over deze speaker vertelt. Nu gaan we je in het kort uitleggen hoe de Sonos Play 1 werkt. Dan krijg je dus gelijk antwoord op de vraag: “ hoe werkt Sonos Play 1”? Het is natuurlijk wel handig om te weten hoe de Sonos Play 1 werkt. Anders heb je een mooie speaker en heb je er nog niets aan.

Waarover beschikt de Sonos Play 1?

Bovenop de speaker zit een play en pauzeknop, ook zitten hier de volume knoppen. Aan de achterkant zit een bevestigingspunt voor beugel, en een aansluiting voor de ethernet verbinding en de netstroom. De speaker beschikt over 2 klasse d digitale versterkers; een voor de tweeter een voor de midwoofer. Je kunt alle informatie over: “ hoe de Sonos Play 1 werkt” in de app vinden. Alles wordt namelijk uitgelegd in de app.
Toch is het helemaal niet moeilijk en leggen we het jou hier kort uit:

Je selecteert in de app de speaker en de groep, dit wordt dan naar verschillende speakers doorgestuurd. Je kunt ook verschillende muziek met de app per speaker te wisselen. Zo kun je in de badkamer naar iets anders luisteren dan in de keuken. Je kunt de app heel makkelijk downloaden in de Google Play- en of App-store. Je kunt ook de afstandsbediening gebruiken om alles te bedienen.

 

Interessant voor jou!

De Sonos Play 1 zorgt ervoor dat je ongelimiteerd kunt genieten van helder geluid, in een compacte speaker. Deze Sonos Play 1 heeft twee ingebouwde luidsprekers die de hoge en lage tonen afzonderlijk van elkaar produceren.

Prijs: : 230,- 210,-

 

Sonos Play 1 koppelen, zo doe je dat

Het is heel eenvoudig om het Sonos Play 1 te installeren. Heb je al een speaker dan kun je het makkelijk aan een Sonos Play 1 koppelen. Je kunt deze met de Sonos-App aan je smartphone of tablet koppelen. Je maakt heel makkelijk gebruik van je thuisnetwerk omdat het over Wifi beschikt. De speaker is dus erg fijn in gebruik en lekker draadloos. Je hoeft hier geen speciale software meer voor te gebruiken.

De Boost als extra optie

Je kunt ook de Boost aanschaffen. Deze zorgt voor een sterker en stabieler netwerk. Indien je een accessoire of speaker aan je netwerk hebt gekoppeld kunt je heel gemakkelijk alle andere componenten toevoegen. Je kunt daardoor zoals al eerder uitgelegd in meerdere ruimtes dezelfde of andere muziek luisteren. Het is ook nog eens extra stabiel door de Boost.

Specificaties Sonos Play 1

We hebben je al antwoord gegeven op de vraag: “ hoe werkt Sonos Play 1?”
Nu gaan we meer de diepte in. Hieronder geven wij je de specificaties van de Sonos Play 1. Het is een mooie aanvulling op de vraag: “ hoe werkt Sonos Play 1?” De Sonos Play 1 is een draagbare speaker en is geschikt voor universeel gebruik. Hij is wit van kleur.

Overige bijzonderheden

Kan bedraad direct op de router worden aangesloten, voor draadloos gebruik dient gebruikt te worden gemaakt van de Sonos Connect of Bridge.
Maakt gebruikt van Sonosnet voor draadloos gebruik.
Sonos PLAY:1

  • Stroomkabel
  • Platte ethernetkabel
  • Sonos Quickstart handleiding
  • Juridische informatie en garantievoorwaarden

De Sonos Play 1 beschikt over een luidspreker en twee divers/units.

Waar beschikt de Sonos Play 1 nog meer over?

Je kunt op deze speaker radio luisteren en hij beschikt over een versterker. Je kunt kiezen voor Airplay. Dit zijn de ondersteunde audioformaten die door deze speaker worden ondersteunt: AAC, MP3, WMA en FLAC. Je hebt een afstandbediening bij de Sonos Play 1, maar je kunt de Sonos Play 1 ook via een applicatie op je telefoon bedienen. De aansluitingen van de Sonos Play 1 bestaan uit: wifi, Airplay verbindings- en draadloze technologie. De voedingsstoffen van de Sonos Play 1 bestaat uit DC, batterij/accu.

Hij is draadloos en maakt gebruik van het Wifi- netwerk. Hij beschikt niet over een Aux ingang en heeft 0 USB 2.0 poort(en). Je kunt geen gebruik maken van Bluetooth omdat deze speaker daar niet over beschikt. Wel heeft hij een multiroom optie. Dit houdt in: dat je in verschillende ruimtes muziek kunt luisteren. Je kunt ook nog eens per ruimte kiezen wat voor muziek je luistert. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om in je badkamer naar klassiek, rap of top-40 muziek te luisteren. Kom je ook in de keuken en wil je daar iets anders luisteren, dan kun je het zo instellen dat je in die ruimte naar reggae, popmuziek of trance kunt luisteren.

Overige specificaties

  • De hoogte van de Sonos Play 1 is 11,97
  • De diepte is 11,97 cm
  • De breedte is 16,14 cm
  • De Sonos Play 1 heeft een gewicht van 1850 gram

Wat is er zo bijzonder aan de Sonos Play 1?

We hebben je al een antwoord gegeven op de vraag: “ hoe werkt de Sonos Play 1”? Maar wat is er zo bijzonder aan deze speaker en waarom zou je een Sonos kopen? Allereerst is deze speaker geschikt voor de kleinere ruimtes en waterdicht. Je kunt gemakkelijk muziek afspelen en selecteren in de app die voor de Sonos Play 1 bedoeld is. Daarnaast is het mogelijk om in de app afspeellijsten te maken. Je kunt hier verschillende afspeellijsten in maken. Ook is het nog eens mogelijk om van verschillende streamingdiensten afspeellijsten te maken.

Het maakt niet uit van welke dienst je streamt. Als je van bijvoorbeeld Spotify muziek af wilt halen kan dat, maar je kunt ook van andere afspeellijsten muziek selecteren. Daarnaast kun je de muziek op verschillende speakers afspelen. Dit is erg handig omdat je bijvoorbeeld in de badkamer naar Guus Meeuwis kunt luisteren en in de garage naar Armin van Buuren. Het is natuurlijk maar net waar je zin in hebt. Ook erg handig als je in verschillende ruimtes moet zijn. Dit is waarom de Sonos Play 1 zo uniek en bijzonder is. Is een Sonos ook iets voor jou?

SONOS PLAY 1

U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor uw favoriete Sonos Play 1. Daarom hebben wij de beste Sonos Play 1 aanbieding voor u.

Auteur

davyvandersteijn@gmail.com

Meer artikelen

Geef een reactie

Naam

Email

Titel

Schrijf bericht