Sonos Sub aanbieding

Hoe werkt Sonos?

Sonos is het draadloze Home Sound system. Het systeem zorgt ervoor dat je overal in je huis perfect geluid hebt! Sonos brengt de digitale muziekverzameling en duizenden andere nummers samen in één gratis app die je vanaf je telefoon of app bedient. De speakers zijn draadloos waardoor je ze gemakkelijk met elkaar kan koppelen via de wifi. Zo werken alle speakers met elkaar samen. Daarnaast streamt Sonos via je eigen wifi netwerk en niet via de telefoon. Het voordeel hiervan is dat de muziek nooit zal haperen of stoppen wanneer je bijvoorbeeld een bericht binnen krijgt. De Sonos App helpt je bij het installeren van de speakers en fungeert tevens als afstandsbediening van het systeem.

De voordelen

  • Je streamt de Sonos speakers overal in je huis en in elke kamer
  • Alles gaat via één app
  • Je hoeft je speakers niet te vervangen
  • Maak met gemak je eigen draadloze home cinema set

Hoe werkt Sonos?

Veel mensen weten nog niet het verschil tussen een wifi speaker en een bluetooth speaker. Uiteraard hebben beide opties zijn voor- en nadelen. Het hangt echter af van jou persoonlijke verwachtingen.

Voordat je een Sonos speaker aanschaft, moet je jezelf eerst afvragen waarvoor je de speaker gaat kopen en welke Sonos moet ik kiezen.

Interessant voor jou!

De Sonos Play 1 zorgt ervoor dat je ongelimiteerd kunt genieten van helder geluid, in een compacte speaker. Deze Sonos Play 1 heeft twee ingebouwde luidsprekers die de hoge en lage tonen afzonderlijk van elkaar produceren.

Prijs: : 230,- 210,-

Aanschaf Sonos

Bedenk voordat je Sonos apparatuur aanschaft en waar je Sonos kunt kopen, welke je überhaupt nodig hebt. Mocht het zo zijn dat je volledige muzieksysteem al uit Sonos producten bestaat dan is de installatie erg simpel! Namelijk via één knop verbind je ze allemaal met elkaar. Voor het bedienen van het systeem ben je niet afhankelijk van enkel een afstandsbediening, je kan het namelijk bedienen via je je telefoon. Daarnaast is er ook een software beschikbaar om Sonos via je computer te bedienen dan wel Microsoft en Mac. Op de speakers zelf zitten volume knoppen en een start knop, hiermee kan je ook het volgende nummer selecteren.

Bekijk alle Sonos aanbiedingen bij bol.com
Bekijk alle Sonos aanbiedingen bij Mediamarkt

Klaar voor gebruik!

Eindelijk heb je de Sonos speakers in huis gehaald! Maar de volgende stap is het nog het installeren van de speakers in je huis. Hoe werkt Sonos? Dat ga ik je middels enkele stappen uitleggen.

Zorg er voor dat je het volgende bij de hand hebt:

  • De Sonos speakers
  • Je telefoon of een tablet die is verbonden met de wifi
  • Wifi netwerk en het wachtwoord
  • De Sonos controller app. Zorg ervoor dat deze is geïnstalleerd op je telefoon of tablet

Stap 1: Sluit de speaker aan op het stopcontact

Vergeet niet om de speakers aan te sluiten met de meegeleverde netsnoer. De ingang van de kabel bevindt zich aan de achterkant van de speaker. Wanneer je de speakers aansluit zal er na enkele seconden een groen lampje gaan knipperen.

Stap 2: Open de app en volg de stappen

Wanneer je de app opent op je telefoon of tablet selecteer je: Nieuw Sonos-systeem installeren

Vervolgens volg je alle stappen op je telefoon om de installatie te voltooien. De laatste stap geeft weer of je telefoon/tablet de speaker heeft gevonden.

Stap 3: De knoppen op de speakers

Wanneer je telefoon de speakers heeft gevonden en het gelinkt is aan je netwerk, wordt de speaker er ook mee verbonden. Hierna vraagt de app of je enkele knoppen wilt indrukken op de speakers. Dit verschilt per type Sonos.

Stap 4: Hoe gaat je je speakers noemen?

Wanneer de speakers zijn toegevoegd zal de app vragen of je de speakers een naam wilt geven. Deze kan je zelf kiezen of je kan een naam kiezen uit het keuzemenu.

Stap 5: Registratie

Uiteindelijk registreer je de speakers via je telefoon om updates te downloaden en muziekdiensten toe te voegen. Hiervoor typ je je email adres in en deel je je locatie. Wanneer je de gegevens hebt opgeslagen is het proces zo goed als afgerond.

Nu kan je eindeloos genieten van muziek in elke kamer in je huis!

Onze tip!

De Sonos Playbar zorgt ervoor dat je niet langer naar een matig geluid van je tv hoeft te luisteren maar kan genieten van ultieme geluidskwaliteit. Deze soundbar kan je makkelijk onder je tv plaatsen en in een handomdraai draadloos verbinden op je thuisnetwerk.

Prijs: : 739,- 709,-

Auteur

davyvandersteijn@gmail.com

Meer artikelen

Geef een reactie

Naam

Email

Titel

Schrijf bericht