Sonos, ook iets voor jou?

Zoals ze zelf zeggen ‘muziekliefhebbers zijn het hart en de ziel van Sonos’. Heb jij nog geen muziekinstallatie? Waar wacht je nog op? Er is voor ieder wat wils. Een compleet draadloos muzieksysteem, een soundbar voor de tv, muziek in iedere kamer waar jij dat wilt. Complete systemen voor geluid voor muziek en geluid voor tv.

Sonos is het een home sound systeem wat iedereen wel graag in huis wil hebben. Samen te stellen zoals jij dat wil. Een draadloze box in iedere kamer, een andere track in iedere kamer of je groepeert je speakers en je hebt overal hetzelfde geluid. Eenvoudig en klein kan ook, ga dan voor de compacte boxen. Men bied de Play1, Play3 en Play5 aan. Iedere met hun eigen identiteit, daarom is het haast onmogelijk dat er geen systeem bij zit, dat bij jou past!

Sonos ‘geluid voor muziek’ werkt via de wifi en is zelfs te bedienen via een app. Het is duidelijk dat de tijd hier niet heeft stil gestaan en dat men is meegegaan is met de tijd en de wensen van de klant.

Naast de ultieme muziekbeleveing is Sonos er natuurlijk ook voor het bioscoopgeluid in jou woonkamer. Hiervoor is speciaal de playbar ontwikkeld. Ook deze werkt draadloos. Het beste geluid voor jou films en series, je kunt hier eventueel ook je muziek op streamen. De playbar is neer te zetten of je kunt deze aan de muur bevestigen.

De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Geen zorgen! Je kunt je in diverse winkels goed voor laten lichten over het systeem om er zo achter te komen wat het beste bij jou past. Voor je het weet ben je overtuigd en bezit jij ook een Sonos systeem en ervaar je de ultieme geluidbeleving.

Tags:

Auteur

davyvandersteijn@gmail.com

Meer artikelen

Geef een reactie

Naam

Email

Titel

Schrijf bericht