Wacht niet langer, koop uw Sonos playbase met een van onze voor uw bijpassende Sonos playbase aanbieding. Sonos komt met een gloednieuw audiosysteem, speciaal voor de mensen die hun televisie niet ophangen. Al in februari hadden mensen de komst van de playbase voorspelt door dat er foto’s van het apparaat gelekt waren. De foto’s klopten inderdaad, en het resultaat is geweldig.

Sonos Play 1 | Sonos Play 3 | Sonos Play 5

 

Wat is een playbase?

De Sonos playbase is een luxe muziekspeaker en tv-speaker in één. De playbase heeft toegang tot ruim 80 muziekdiensten. Achter het logo is een extra tweeter verwerkt, zo kun je met aanraking het volume regelen, in plaats van knopjes. Je kunt de playbase dus gebruiken als home cinema-systeem en op andere momenten als muziek afspeler. Hij is bijna onzichtbaar onder de tv en je kunt hem afstemmen op je interieur. In de speaker zitten 6 midrange speakers en één woofer.

playbase anders dan playbar

Het systeem is er in het zwart en wit, wanneer je bijvoorbeeld een witte playbase hebt (zoals op de foto hier boven) en een witte tv, valt het systeem nauwelijks op. Doordat de playbase te verkrijgen is in het wit  onderscheid het zichzelf al meteen van de playbar, die veel dezelfde functies heeft. Welke je zult kiezen, zal vooral afhankelijk zijn van de plaats van je tv. De playbase is natuurlijk wel nieuwer en beschikt over een woofer, anders dan de playbar, die geen echte woofer is.

Plaats playbase

Maar liefst 3 jaar is er gewerkt aan een zo plat mogelijke speaker die onder je de tv kunt plaatsen. Het resultaat is een 5,8 cm hoge kast die ruimte biedt voor 9 speakers en een sub woofer. De plaats kun je dus wel raden, de televisie komt er bovenop te staan. Bij de meeste televisies met voet zal dat geen problemen opleveren. Maar sommige televisies hebben bijvoorbeeld 2 voetjes, mocht je twijfelen dan zult u even moeten meten of het gaat passen. De speaker is 72 cm breed en 38 cm diep. De Sonos playbase kan een gewicht van 34 kg dragen, het daadwerkelijke gewicht zal misschien wat hoger liggen.

Aanbiedingen

Op 4 april 2017 is het zo ver, de playbase word geleverd in Nederland en andere landen waar hij verkrijgbaar zal zijn. De adviesprijs van een Sonos playbase speaker bedraagt €799.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de sonos speaker, dan hebben wij zeer waarschijnlijk een handige Sonos playbase aanbieding voor u. Ook voor andere sonos aanbiedingen bent u op het juiste adres.

Bekijk alle Playbase aanbiedingen