Sonos Muurbeugel Aanbieding

Ben jij op zoek naar de beste Sonos muurbeugel aanbieding?

Wanneer je speakers van het hippe Amerikaanse merk Sonos hebt, wil je deze uiteraard op een veilige manier plaatsen. Gelukkig zijn er speciale Sonos muurbeugels waarmee je je Sonos apparaten op een veilige manier kan bevestigen. In dit artikel lees je over de beste Sonos Deals en de belangrijkste informatie over de verschillende soorten muurbeugels voor Sonos apparatuur.

Bekijk de beste Sonos muurbeugel aanbiedingen van dit moment!

Sonos muurbeugel aanbiedingen bij bol.com
Sonos muurbeugel aanbiedingen bij Coolblue
Sonos muurbeugel aanbiedingen bij Mediamarkt
Sonos muurbeugel aanbiedingen bij Amazon

Sonos Muurbeugel

Omdat Sonos veel verschillende soorten apparaten in het assortiment heeft, zijn er minstens zo veel verschillende soorten muurbeugels op de markt. Het is daarom belangrijk om een ophangsysteem te kiezen die bij het op te hangen apparaat past.

Er zijn zowel beugels van het merk Sonos zelf, maar ook externe aanbieders bieden muurbeugels aan. Hierdoor heb je een ruime keuze als het gaat om ophangsystemen voor je speakers en soundbars.

Sonos Beam Muurbeugel

Ook voor grotere apparaten zoals de Sonos Beam, zijn er ophangsystemen beschikbaar. De Beam is maar liefst 65 centimeter lang, dus is er een stevige beugel nodig om de soundbar aan de muur te bevestigen. Er zijn twee types als het gaat om beugels voor de Beam, namelijk een standaard en flexibele muurbeugel.

Met de standaard variant hang je het apparaat op en hangt deze vervolgens op een vaste plaats. Met een flexibele muurbeugel kan je de Soundbar na bevestiging nog kantelen om het geluid naar de juiste plaats te richten.

Sonos Playbar Muurbeugel

Ook de Sonos Playbar is een soundbar, die het geluid van de televisie kan versterken. Net als de Sonos Beam is ook de Playbar daarom een behoorlijk apparaat die een goede bevestiging vereist.

Er zijn twee type beugels voor de Playbar namelijk een beugel waar het apparaat los van de televisie zit en een beugel die je aan de televisie bevestigd. De laatste beugel wordt daarom ook wel een televisie beugel genoemd.

Sonos Arc Muurbeugel

Ook de Sonos Arc kan bevestigd worden met een beugel. Voor de Arc zijn maar liefst drie verschillende type beugels op de markt. Ten eerste een standaard muurbeugel en hiermee bevestig je het apparaat eenvoudig aan de muur en kan deze vervolgens niet meer bewegen.

Ten tweede is er een televisie beugel waarmee je het apparaat niet aan de muur, maar aan de televisie bevestigd. Tot slot is er nog een verstelbare muurbeugel, waardoor je het apparaat verder van de televisie kan trekken voor nog dieper geluid.

Sonos Speelbalk Muurbeugel

Omdat soundbars van Sonos best groot zijn en hierdoor meer wegen dan kleinere speakers van het merk, is het belangrijk om een kwalitatief goede beugel aan te schaffen, zodat je apparaat op correcte wijze opgehangen kan worden.

Kwalitatief goede ophangsystemen voor speelbalken zijn verkrijgbaar van het merk Sonos zelf, maar ook van externe aanbieders zoals bijvoorbeeld Mediamarkt, bol.com en BCC. Voordat je een Sonos soundbar muurbeugel aanschaft, is het daarom verstandig om te kijken welke aanbieder de beste prijs heeft.

Sonos One Muurbeugel

De Sonos One is een smart speaker waar een krachtig geluid uit komt. Om de Sonos One veilig te bevestigen, is het slim om hiervoor een ophangsysteem te gebruiken. De muurbeugels voor de Sonos One zijn erg subtiel en in exact dezelfde kleuren verkrijgbaar als de speakers zelf.

Je hoeft geen rekening te houden met de plaatsing van een Sonos muurbeugel stopcontact hoeft namelijk niet dichtbij te zitten aangezien de Sonos One draadloos is. Hierdoor kan je speaker nog mooier opgaan in de rest van het interieur.

Sonos Muurbeugel Play 5

Aangezien de Sonos Play 5 zowel verticaal als horizontaal gebruikt kan worden, zijn er ook verticale en horizontale muurbeugels. De muurbeugels voor de Play 5 zijn flexibel, waardoor je ze kan kantelen om het geluid beter over de kamer te verdelen. Er is zowel een Sonos muurbeugel wit als zwart beschikbaar voor de Play 5, zodat je voor elke kleur een bijpassende beugel hebt.

Muurbeugels bij bol.com

Ook bij bol.com kan je terecht voor apparatuur van Sonos. Het voordeel van bestellen bij bol.com is dat er veel verschillende aanbieders actief zijn en je daarom meer kans hebt om een goede Sonos aanbieding mee te pakken.

Je kan bij bol.com namelijk heel eenvoudig de prijzen van verschillende aanbieders vergelijken en hierdoor betaal je nooit te veel. Wat ook prettig is aan het grote aantal aanbieders is het enorm grote aanbod.

Bekijk alle Sonos Muurbeugel aanbiedingen bij bol.com

Muurbeugels bij Mediamarkt

Sonos kopen kan je onder andere doen bij consumentenelektronicawinkel Mediamarkt. Het kopen van bijvoorbeeld een Sonos One beugel Mediamarkt heeft verschillende mogelijkheden. Je kan uiteraard losse beugels aanschaffen, maar bij Mediamarkt kan je ook sets kopen, waardoor je veel geld kan besparen door in een keer meerdere beugels te kopen.

Bekijk alle Sonos Muurbeugel aanbiedingen bij Mediamarkt

Muurbeugels bij BCC

Een muurbeugel Sonos kopen kan ook bij BCC.nl. BCC heeft zowel fysieke winkels als een prettig werkende webshop waar je online producten kan bestellen. Voordelen van bestellen bij BCC is het feit dat bestellingen boven de 20 euro gratis bezorgd worden. Ook kan je je product gratis retourneren als het toch niet naar je zin is.

Bekijk alle Sonos Muurbeugel aanbiedingen bij BCC

Het bedrijf Sonos

Sonos is opgericht door vier Amerikanen genaamd John MacFarlane, Tom Cullen, Trung Mai en Craig Shelburne. Hun missie was het voorzien van huizen van de mooiste muziek. Inmiddels heeft het bedrijf een bonte verzameling aan speakers, soundbars en accessoires ontwikkeld waar veel huishoudens gebruik van maken.

In Nederland is het merk immens populair net als in veel andere landen ter wereld. Het goede imago heeft het merk te danken aan een trouwe fanbase en kwalitatief goede producten.

Conclusie

Het kopen van een muurbeugel bij je apparaat van Sonos is sterk aan te raden, want hierdoor kan je je apparatuur veilig bevestigen aan de muur. Omdat Sonos veel verschillende soorten speakers en soundbars heeft, zijn er ook veel verschillende beugels verkrijgbaar, dus is het verstandig om goed uit te zoeken welke beugel bij welk apparaat past.

Een beugel aanschaffen kan bij verschillende aanbieders zoals Sonos, Mediamarkt, Bol en BCC. Wanneer je van plan bent een Sonos muurbeugel aan te schaffen, check dan zeker de beste deals in dit artikel.

 

Dit zijn hardlopers

 

Ook bij deze shops kun je besparen op jouw favoriete Sonos muurbeugels

BCC.nl
Expert.nl