De Sonos Play 3 is een zeer compacte en stijlvolle speaker met een groots geluid. De Sonos Play 3 speler is voorzien van drie luidsprekers welke worden aangedreven door drie digitale versterkers en verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Steam je favoriete muziek naar elke kamer in je huis. Of het nu een mp3, iTunes of internetradiostation is. De speler streamt zelfs via Spotify. De Play 3 zet je horizontaal of verticaal neer, plaats hem op een kast of bestig hem via een steun aan een wand. Kortom met de Play 3 kun je werkelijk alle kanten op.

 

SONOS-Play 3De voordelen

  • Gebalanceerd en glashelder geluid
  • Gemakkelijk te verbinden met eigen wifi-netwerk. Extra kastje is niet nodig
  • Iedereen kan hem installeren met 1 druk op de knop
  • TruePlay: past zich met behulp van IPhone of IPad aan op de omgeving
  • Muziek streamen via Spotify, ITunes en internetradio is mogelijk

 

Design

De Sonos Play 3 heeft een veelzijdig en strak. De speaker is verkrijgbaar in zowel zwart als wit. De Play 3 is draadloos te bedienen met elke computer, smartphone, Android tablet en iPad. Met de bijgeleverde software heb je toegang tot zowel nationale als internationale radiozenders, Spotify, Deezer, andere streamingdiensten en natuurlijk je persoonlijke muziekbibliotheek.

Installatie

De installatie van de Sonos Play 3 is zeer eenvoudig. Steek de stekker in het stopcontact,  download de Sonos-app en verbind de Play 3 direct met het wifi-netwerk. Vervolgens stream je draadloos al je favoriete muziek vanaf je tablet of smartphone via de Sonos-app en geniet meteen van een synchrone muziekweergave in elke ruimte in huis.

Sonos Play 3 kopen

De adviesprijs van de Sonos Play 3 3 ligt op € 349,-. Onderstaand vind je een overzicht van de bekende webshops die de beste prijzen hanteren voor de Sonos Play 3.

 

 SONOS-Play-3  SONOS-Play-3  SONOS-Play-3

 

 

Ook op deze Sonos kun je besparen

Andere speakers en controllers waarvoor wij kortingen hebben gevonden

Sonos Play 1 | Sonos Play 5 | Sonos Playbase | Sonos One