Sonos Play 3 aanbieding

Mis geen enkele korting met een Sonos Play 3 aanbieding

De aankoopprijs van een Sonos set kan behoorlijk snel oplopen. Wij raden u aan om altijd op een Sonos Play 3 aanbieding te letten. De aangeboden kortingen, acties en aanbiedingen komen alleen van Nederlandse webshops.

 

Bekijk de beste Sonos Play 3 aanbiedingen van dit moment:

Sonos Play 3 aanbiedingen bij bol.com
Sonos Play 3 aanbiedingen bij Coolblue
Sonos Play 3 aanbiedingen bij Amazon

 

Sonos Play 3 aanbieding – Nieuwe functies, nog steeds herkenbaar

De Sonos Play 3 is een draagbare wifi-speaker die de terechte opvolger is van de Play 1. De speaker bezit over een aantal nieuwe functies waardoor de Sonos Play 3 een extra waarde als speaker aan jouw geluidservaring kan toevoegen. Maar tegelijkertijd is de Sonos Play:3 meteen voor iedere consument herkenbaar als een product van Sonos. Het ontwerp steekt er nog altijd uit vanwege de simpele combinatie van elementen en kan daarom makkelijk geplaatst worden in iedere ruimte van het huis zonder te opvallend te zijn. Het is de ideale speaker voor in jouw woning.

De Sonos Play 3 wordt sinds oktober 2019 niet meer verkocht. Een prima alternatief is: Sonos Play 5

 

Bekijk nu de beste Sonos Play 3 aanbieding

 

 

 

 

Sonos Play 3 : de voordelen

  • Geschikt voor elke woonruimte
  • De speaker kun je op twee manieren neerzetten
  • Compact en sterk
  • Voorzien van drie ingebouwde luidsprekers
  • Aangestuurd door drie digitale versterkers
  • Beleef een krachtig en detailrijk geluid
Sonos Play 3 aanbieding

Geluid als in de bios

Net als de Sonos Play 1 beschikt de Sonos Play 3 over een hoogwaardige geluidskwaliteit voor een draagbare speaker. Als wi-fi speaker valt de Sonos Play 3 gemakkelijke aan te sluiten op iedere online dienst zoals Spotify en Netflix om jouw luister- of kijkervaring te verrijken. De speaker beschikt over een volledig stereogeluid met een diepe bas die de gehele ruimte kan vullen. Met twee speakers van de Sonos Play 3 kunnen ze ook op elkaar aangesloten worden om vervolgens voor een overdonderende surround sound te zorgen. Met het complete geluid is het net alsof je in de bioscoop zit in jouw eigen woonkamer.

Past overal tussen

Door het simpele ontwerp met lange, rechte hoeken valt de Sonos Play 3 gemakkelijk overal tussen te passen. De speaker is handzaam en het maakt niet uit of het apparaat horizontaal of verticaal neergezet wordt; het geluid blijft nog steeds van dezelfde hoge kwaliteit. Daarnaast valt de speaker ook gemakkelijk te bevestigen aan een muur of op een stuk of standaard, zodat hij nog minder ruimte inneemt op jouw kast of plank. En omdat de speaker niet groot is, kan hij overal mee naartoe genomen worden. Zo heb je niet alleen geweldig geluid in jouw eigen woning, maar ook mee op vakantie.

De Sonos Play 3 is kortom een geweldige wi-fi speaker die makkelijk verbinding maakt met ieder apparaat dat online kan. Het beschikt dan niet de functie om via bluetooth verbonden te worden, maar dit is een bewuste keuze van Sonos. Het bedrijf kiest liever voor een speaker die te allen tijde een goed geluid verzorgt.

 

 

Kan ik besparen met een Sonos aanbieding?

De afgelopen dagen hebben bezoekers van Sonosaanbieding.com behoorlijk bespaard bij Sonos met verschillende acties, deals en kortingen. Daarnaast bevelen wij u de Sonos Play 5 aanbieding aan!