Sonos Play:3 wit

Beschikbaarheid: op voorraad
SKU: 8717755771322

Bekijk de beste aanbieding

Vergelijk
Categorië

Beschrijving

Sonos PLAY 3: dé speaker voor de muziekliefhebber

Op een hoogwaardige manier genieten van je favoriete muziek uit slechts één luidspreker? Dat kan, zo bewijst de Sonos PLAY 3. Zijn compacte, stijlvolle behuizing heeft namelijk een geheim: dit is een volwaardig audiosysteem vermomd als single speaker. Het systeem is een meer dan capabele vervanger voor traditionele audiosystemen en geschikt voor het dagelijks genieten van muziek in hoge kwaliteit.

Een volwaardig audiosysteem met krachtig geluid

Je zou het wellicht niet zeggen als je hem ziet, maar Sonos is een volwaardig audiosysteem dat een krachtig en helder geluid genereert in elke ruimte. In zijn compacte behuizing gaan maar liefst drie individuele speakers schuil. Niet alleen dat: elke speaker is voorzien van zijn eigen versterker waardoor zowel lage tonen als middentonen en hoge tonen subliem worden afgespeeld. Dankzij de ingebouwde equalizer kun je altijd het geluid laten produceren zoals jij het hebben wilt. De Sonos PLAY 3 zorgt ook voor een ruimtelijk stereogeluid, dus je kunt afscheid nemen van je traditionele versterker en speakers.

Met het gemak van Sonos

Zijn krachtige prestaties koppelt de Sonos PLAY 3 aan een groot gebruiksgemak. Audio wordt afgespeeld over je bestaande WiFi-netwerk en middels de Sonos-app is de speaker met een druk op de knop te installeren. Je zet hem eenvoudig overal neer waar je wilt. Dankzij zijn compacte afmetingen en geringe gewicht, kun je de speaker met je meenemen zodat je altijd over muziek beschikt. Het enige wat nodig is, is stroom.

Nog meer mogelijkheden dankzij uitbreiding

De Sonos PLAY 3 is zowel horizontaal als verticaal te plaatsen of aan de wand te bevestigen. Hij komt dus in elke ruimte tot zijn recht. Het systeem kan worden uitgebreid en gepaard, wat betekent dat je twee Sonos PLAY 3-speakers aan elkaar kunt koppelen en kunt bedienen met één app. Zo kun je een nog krachtiger en ruimtelijker geluid creëren in één ruimte, of in meerdere ruimtes tegelijk muziek afspelen.

Brand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sonos Play:3 wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *