Sonos Sub zwart

Beschikbaarheid: op voorraad

Bekijk de beste aanbieding

Vergelijk
Categorië

Beschrijving

Sonos SUB: de subwoofer die je wél in het zicht wilt plaatsen

Een subwoofer is eigenlijk onmisbaar voor iedereen die wil genieten van een goede bass, optimale lage tonen en een intens geluid. Maar waar laat je zo’n ding? Een subwoofer is vaak een onhandig groot en niet al te mooi uitziend ding. Breng daar verandering in met de Sonos SUB: de subwoofer die je met plezier in het zicht plaatst.

Prachtige looks

Wanneer je investeert in goede apparatuur, helpt het als deze apparatuur er ook fraai uitziet. Sonos begrijpt dat en heeft daarom bij de nieuwe Sonos SUB gezorgd voor een geweldige vormgeving. Niet langer hoef jij je subwoofer ergens angstvallig uit het zicht te plaatsen. Deze subwoofer mag gezien worden.

Niet alleen looks, ook inhoud

Zoals je van Sonos mag verwachten, zorgt de SUB natuurlijk ook voor een flinke boost van je geluidservaring. De Sonos SUB zorgt voor een ongekend diep, intens geluid. Ben je op zoek naar de ultieme home cinema ervaring, dan kun je eigenlijk niet zonder deze subwoofer. Hij is te koppelen aan de andere Sonos-producten, zoals de PLAY- en ONE-speakers en de PLAYBAR- en PLAYBASE-soundbars. Door de SUB aan je andere speakers te koppelen, beschik je direct over een krachtige 3.1 of 5.1 surround ervaring. Films en games zullen beter dan ooit tot hun recht komen.

Ook voor de muziekliefhebber

De Sonos SUB is natuurlijk niet alleen geschikt om je home cinema-ervaring mee te completeren. Ook als je jouw Sonos-systeem gebruikt om muziek te luisteren, is de SUB een welkome aanvulling. Door zijn zeer diepe bereik en intense bass, klinkt jouw muziek beter dan ooit tevoren. Van akoestische basgitaren of diepe cello’s in jazzmuziek tot de pompende beats in house of trance: je gaat er helemaal in op. Je hoort de muziek niet alleen: je voelt en beleeft ‘m ook.

Brand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sonos Sub zwart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *