Sonos Playbase wit

Beschikbaarheid: op voorraad

Bekijk de beste aanbieding

Vergelijk
Categorië

Beschrijving

Wie geniet van de tv, kan niet zonder Sonos PLAYBASE

Iedereen weet het: het geluid is het zwakke punt van je tv. Moderne tv’s hebben door hun slanke vormgeving nu eenmaal niet zo’n krachtig geluid. Het is logisch dat je een beter geluid en meer beleving wilt. De Sonos PLAYBASE is de speaker die daarvoor gaat zorgen.

Een multifunctionele alleskunner

De Sonos PLAYBASE is alles wat je op het gebied van multimedia-audio kunt wensen. Het is een multifunctionele alleskunner die kan opereren als stand alone speaker (via WiFi en te bedienen met de Sonos-app) of als een soundbar. Het grote verschil met andere soundbars is dat de PLAYBASE tevens fungeert als stijlvolle standaard voor je tv. Een groots geluid met minimale visuele impact.

Ook gewoon te bedienen met de afstandsbediening van je tv

Net als andere producten van Sonos kun je de PLAYBASE bedienen met de Sonos-app. Deze app, die beschikbaar is voor je smartphone, tablet en computer, geeft je eenvoudig toegang tot talloze muziekdiensten zoals Spotify, Deezer, Soundcloud en Apple Music. Ook kun je de app gebruiken om je device te bedienen. De Sonos PLAYBASE werkt echter ook “gewoon” met de afstandsbediening van je tv. Je sluit de speaker aan met slechts een stroomkabel en kabel voor je tv en dankzij die laatste kan de PLAYBASE direct met je tv communiceren.

Een betere ervaring, wat je ook doet

Of je nu tv-programma’s kijkt, een Blu-Ray film afspeelt, muziek luistert of aan het gamen bent: de Sonos PLAYBASE versterkt elke ervaring. De ingebouwde speakers staan garant voor een krachtig geluid en groot bereik: van diepe bass tot subtiele hoge tonen. Wil je nog meer uit de Sonos PLAYBASE halen, dan kun je deze koppelen aan andere Sonos-speakers, zoals de SUB en de Play-speakers. Door deze speakers te combineren, creëer je een fantastische surround systeem met alle gemakken en mogelijkheden van Sonos.

Brand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sonos Playbase wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *