Sonos Playbar

Beschikbaarheid: op voorraad

Bekijk de beste aanbieding

Bekijk wenslijst
Bekijk wenslijst
Vergelijk
Categorië

Beschrijving

Maak een einde aan het fletse geluid van je tv met de Sonos PLAYBAR

Moderne tv’s zorgen voor fantastische beelden en zijn zelf vaak ook een lust voor het oog om te zien. In één aspect kunnen ze echter niet op tegen de bakbeesten van vroeger: het geluid. Platte tv’s hebben vaak maar een beperkte audiocapaciteit en dat hoor je. Je kijkervaring is visueel misschien wel top, maar qua audio blijft er flink wat te wensen over. Dit kun je oplossen met de Sonos PLAYBAR.

Ervaar de kracht van negen ingebouwde speakers

De Sonos PLAYBAR beschikt over negen ingebouwde speakers waarmee hij niet alleen een krachtig, helder geluid produceert, maar ook nog eens een breed audiospectrum kan beslaan. Door de PLAYBAR te plaatsen verbeter jij jouw tv- en filmbeleving en krijg je het geluid dat jouw tv verdient.

Eenvoudig te plaatsen, prachtig om te zien

De Sonos is zeer eenvoudig te plaatsen: hij maakt met je tv verbinding via een optische kabel, maar is ook te verbinden en te bedienen via WiFi middels de Sonos-app. Deze soundbar is in een handomdraai geïnstalleerd, gemaakt om gezien te worden en dat mag dan ook. Dankzij zijn high end design is de Sonos PLAYBAR voor het oor én het oog een toevoeging. Indien gewenst kun je middels een bij te bestellen beugel de soundbar aan de muur monteren.

De start van een home cinema ervaring

De Sonos PLAYBAR kan worden uitgebreid om jouw ervaring naar een nog hoger niveau te tillen. Stand alone is de PLAYBAR goed voor een geluidservaring waar geen enkele tv aan kan tippen. Wil je meer, dan is deze soundbar compatible met andere Sonos-producten. Voeg bijvoorbeeld de Sonos SUB (subwoofer) toe voor een geweldige 3.1 surround ervaring of voeg naast de SUB ook nog twee Sonos PLAY 1-speakers toe voor een intens 5.1 surround effect. Met deze combinatie heb je een ware thuisbioscoop, maar ook in zijn eentje is de PLAYBAR al goed voor een fantastische geluidservaring.

Brand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sonos Playbar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *