Sonos Connect

Beschikbaarheid: op voorraad

Bekijk de beste aanbieding

Vergelijk
Categorië

Beschrijving

Maak van elk audioapparaat een Sonos-device met Sonos CONNECT

De audiosystemen van Sonos hebben zich inmiddels ruimschoots bewezen. Steeds meer mensen nemen afscheid van hun audiosysteem en vervangen dit door een multiroom speaker van Sonos. Dat is begrijpelijk, maar toch is het mogelijk dat je liever geen afscheid neemt van je huidige apparatuur. Dat hoeft ook niet, want met Sonos CONNECT heb je de mogelijkheid om al jouw audio-devices aan te sluiten op het Sonos-netwerk.

Maak je audio-devices smart

Je stereo-installatie, tuner, jawel: zelfs je lp-speler kun je aansluiten op je Sonos multiroom speaker netwerk. Hoe? Met Sonos CONNECT. Sonos CONNECT maakt al jouw audio-devices smart. Dankzij analoge, optische en coaxiale ingangen kun je jouw huidige systeem verbinden met Sonos en laten afspelen via jouw Sonos-speakers. Nog mooier: je kunt de apparatuur ook bedienen met de bijgeleverde remote.

Geniet door het hele huis van je muziek

Wellicht heb je een geweldig audiosysteem staan in je woonkamer. Heeft Sonos CONNECT dan een toegevoegde waarde? Jazeker! Want wat nu als je muziek wilt luisteren in de slaapkamer, badkamer of werkkamer? In die gevallen is je statische systeem vrij nutteloos. Wil je boven muziek luisteren, dan zul je het volume zeer hoog moeten zetten en dat is waarschijnlijk geen wenselijke oplossing. Door jouw huidige systeem aan te sluiten op Sonos CONNECT kun je de audio van dit systeem afspelen via jouw Sonos speaker(s): deze kun je overal in huis neerzetten. Sonos CONNECT voegt dus een fantastische functionaliteit toe aan elk audiosysteem.

Streamen via WiFi, dus overal goed geluid

Sonos CONNECT maakt een verbinding en streamt de muziek via WiFi, niet via Bluetooth. Dit betekent dat je door het hele huis (maar ook op kantoor of in welke andere ruimte waar de apparatuur staat) altijd kunt genieten van hoge kwaliteit muziek. Om er zeker van te zijn dat ook in zeer grote ruimtes of meerde vertrekken de muziek ononderbroken op hoge kwaliteit blijft spelen, kun je het signaal indien nodig versterken met Sonos BOOST.

Brand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sonos Connect” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *