Sonos Boost

Beschikbaarheid: op voorraad

Bekijk de beste aanbieding

Vergelijk
Categorië

Beschrijving

Waar dan ook genieten van draadloze muziek dankzij Sonos BOOST

Dankzij WiFi is het mogelijk om op bijzonder eenvoudige wijze te genieten van muziek. Je hebt geen kabels meer nodig en kunt je muziek afspelen vanaf je smartphone, tablet of computer. Hoewel je met de systemen van Sonos kunt genieten van topkwaliteit audio met maximaal gebruiksgemak, kan het voorkomen dat een matige verbinding roet in het eten gooit. Die problemen behoren tot het verleden dankzij Sonos BOOST.

Altijd een goede verbinding, dus altijd goede muziek

Je bent waarschijnlijk niet onbekend met het probleem van een haperende internetverbinding. Vooral in grotere woningen of bedrijfspanden kan dit een probleem zijn. Aangezien de systemen van Sonos verbinden via WiFi, wil je er zeker van zijn dat je altijd en overal ongestoord van hoge kwaliteit muziek kunt genieten. Hiervoor is Sonos BOOST ontwikkeld. Sonos BOOST is een zeer krachtige WiFi-zender die de connectie van jouw Sonos-apparaten versterkt en garandeert dat je door het hele huis of in het hele kantoor perfect geluid hebt.

Sonos BOOST neutraliseert stoorzenders

Om ervoor te zorgen dat je optimaal van je muziek kunt genieten, doet de BOOST meer dan alleen het signaal van jouw Sonos-apparatuur versterken: hij neutraliseert stoorzenders. De frequenties van andere apparatuur worden weggefilterd, terwijl de signalen van de Sonos-devices worden versterkt en geïsoleerd.

Must have voor een multiroom systeem

Beschik jij over meerdere Sonos-speakers in meerdere ruimtes, of ben je van plan om een multiroom audio-oplossing aan te schaffen, dan is deze BOOST een must-have. Met de Sonos BOOST ben je er zeker van dat je door het hele pand kunt genieten van een uitstekende connectiviteit: van kelder tot zolder.

De kracht van een high end router tegen een fractie van de prijs

De Sonos BOOST garandeert kantoorwaardige prestaties. Dit betekent dat deze versterker de prestaties levert van een dure, high end router die doorgaans in (grote) kantoren wordt gebruikt. Hij doet dit echter tegen een fractie van die prijs. Sonos BOOST is dus de effectiefste en voordeligste manier om altijd en overal verzekerd te zijn van een optimale streamingkwaliteit.

Brand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sonos Boost” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *