Sonos One aanbieding

Bestel online met korting met een actuele Sonos One aanbieding.

De aanschafprijs van set Sonos apparatuur kan behoorlijk hoog oplopen. Wij raden u derhalve aan om altijd naar een Sonos One aanbieding te zoeken. De beste kortingen, acties en leukste aanbiedingen komen alleen van de bekendste Nederlandse webwinkels.

 

Sonos One aanbieding – De toekomst van de draadloze speaker

De Sonos One lijkt op het eerste gezicht de zoveelste draadloze speaker die uitkomt op een markt waar al genoeg aanbod en variatie aan dit soort producten is. Het tegenovergestelde is echter waar. De Sonos One vormt een nieuwe generatie van digitale speakers met een interactief element. De speaker sluit niet alleen naadloos aan op alle apparaten die beschikken over een wi-fi verbinding, maar bevat ook zijn eigen digitale assistent die je kan voorzien van jouw behoeften terwijl je naar jouw favoriete muziek aan het luisteren bent. Het is de toekomst van de draadloze speaker die het idee van het product zelf verandert.

 

Bekijk nu de beste Sonos One aanbieding

Jouw personal assistant

De Sonos One is niet alleen maar een speaker. Door de integratie van de digitale personal assistant Alexa van Amazon heb je binnenkort een product dat je als tool kan gebruiken om je te helpen in jouw dagelijkse leven. In Nederland zul je hier nog wel op moeten wachten, aangezien Alexa hier nog niet verkrijgbaar is. Zodra zij ook op de Nederlandse markt komt, wordt de stemfunctie om de speaker te bedienen aan het product toegevoegd. Daarnaast beschikt de speaker over een eenvoudige touchbediening, waardoor je hem altijd overal snel en makkelijk kunt instellen.

Niet kapot te krijgen

Zoals gewoonlijk houdt Sonos van een simplistisch en strak ontwerp bij haar producten, en daar is de Sonos One geen uitzondering op. De speaker behoudt voor het grootste deel het inmiddels klassieke ontwerp van de Play:1, met hier en daar minimale aanpassingen. De speaker is ook nog eens vochtbestendig en kan dus ook op vochtige plekken aangezet worden. Het apparaat is daarom klein, maar niet snel kapot te krijgen en makkelijk om overal mee naartoe te nemen. Het is een speaker die jaren mee kan zonder dat de kwaliteit van het product afneemt.

De Sonos One vormt de toekomst van de draadloze speaker. Het is niet zomaar een update van een voorgaande versie van de producten van het bedrijf, maar blaast met de nieuwe toevoeging een scala aan nieuwe mogelijkheden in het leven. Ook andere bedrijven zijn druk bezig om hun eigen ‘smart’ speaker te ontwerpen. Maar die hebben niet de kwaliteit en design van de Sonos One.

SONOS ONE

U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor uw favoriete Sonos One. Daarom hebben wij de beste Sonos One aanbieding voor u.